Taistelupetankki
Kisakalenteri
Touko 2024
MTKTPLS
18 29 30 1 2 3 4 5
19 6 7 8 9 10 11 12
20 13 14 15 16 17 18 19
21 20 21 22 23 24 25 26
22 27 28 29 30 31 1 2

Ei tulevia tapahtumia.

Uutisarkisto

Huom! Arkisto palvelee pääasiallisesti historiantutkijoita. Se saattaa siis sisältää rutkasti rikkinäisiä linkkejä.


3. toukokuuta 2009: Vuoden 2009 kisakalenteri julkaistu!


22. huhtikuuta 2009: Liittokokous kokoontui Café Bar Lunassa. Kilpailukalenteri on hahmoteltu ja uusi hallitus valittu.

Liiton sivuilla uusi hallitus.


24. maaliskuuta 2009: Taistelupetankkilaiset on jälleen haastettu!

Taistelupetankkilaiset haastetaan 4. Tiiranta Open petankkikisaan 23.5.2009 klo 12 alkaen (kesto n. 4-5 tuntia). Pelipaikka on Särkisalossa kahvila Tiirannan tutumassa. Kisakutsu löytyy täältä.

Sinne pääsee myös Lohjan kautta tai Salon kautta. Hyviä suoria teitä.

Kaikille taistelupetankkilaisille tarjotaan lohi-kuhakeittoa (siis ilmaiseksi) ja osanotto on nolla euroa (siis ilmainen).


6. syyskuuta 2008: Pousi on Suomenmestari 2008.

Pasi Pousi kuittaa toisen peräkkäisen Suomenmestaruuden! Onnittelut!


1. heinäkuuta 2008: Tampereen taisto 2008 peruttu!

Tampereen taisto, la 05.07.08, on jouduttu perumaan ennakkotietoihin perustuvan alhaisen osallistujamäärän vuoksi.
Liitto pahoittelee.


13. toukokuuta 2008: Tapahtumakalenteri päivitetty vuoden 2008 kisojen osalta. Merkkaa kalenteriisi vuoden kuumimmat päivät.


8. toukokuuta 2008: Taistelupetankkilaiset on haastettu:

Taistelupetankkilaiset haastetaan 3. Tiiranta Open petankkikisaan. Pelipaikka on Särkisalossa. Kisakutsu löytyy täältä.

Viimevuotisen kisan radiomainos löytyy petankki.com etusivulta oikealta puolelta (klikkaa "Tervetuloa" sanaa. Kartta kisapaikalle löytyy saman sivun Petanque 100-vuotta logoa klikkaamalla.

Sinne pääsee myös Lohjan kautta tai Salon kautta. Hyviä suoria teitä.

Kaikille taistelupetankkilaisille tarjotaan lohi-kuhakeittoa (siis ilmaiseksi) ja osanotto on nolla euroa (siis ilmainen).

Kisat järjestää ja taistelupetankkilaiset haastaa Särkisalon petankistit.


14.huhtikuuta 2008: Liittokokous pidetty. Hallitus uudistui! Uuden hallituksen näet liiton sivulta.


9. toukokuuta 2006: Taistelupetankkikauden kisakalenteriin tuli pari muutosta. Tallinnan kisaa jouduttiin siirtämään ja sinne mennään pelaamaan nyt lauantaina 5.8.2006. Liitto järjestää jonkinsortin kimppakyydin ja mahdollisesti myös yöpymismahdollisuuden. Siitä tarkempia tietoja myöhemmin. Samalla parikisaa siirrettiin ja se on nyt sunnuntaina 30.7.2006.

Viimeksi sähköpostitse lähetetyssä kalenterissa oli myös epähuomiossa pari väärää päivämerkintää; kaikki päivämäärät oli oikein, mutta pari lauantaita ja sunnuntaita oli mennyt sekaisin. RautaQlan kisat on 13.8.2006 joka on siis sunnuntai ja lauantaina 3.3.2007 on perinteinen jää-tee-pee.

Liitto kouluttaa! Tulevien kisojen järjestäjille tai muuten vaan innokkaille liitto järjestää ennen Jokiuoman kisoja sunnuntaina 21.5.2006 klo 9.00 "Haluatko Päälliköksi?"-koulutuksen. Koulutustiloissa lähellä Jokiuoman puistoa ja Louhelan juna-asemaa Louhelantie 8 A 4:ssä käydään tehokkaasti läpi perusjutut mitä kisojen järkkäämisessä pitää ottaa huomioon ja miten kisakaaviot laaditaan ym. Koulutuksen läpäisseet saavat oman hienon "Lupa olla päällikkö"-kortin! Ilmoittautua voi osoitteeseen: vkononen@cc.hut.fi.

Kaikista kauden kisoista - ranking-kilpailuista ja mano-a-mano-kisoista - jaetaan rutkasti ranking-pisteitä kauden mittaan, joten kannattaa osallistua!


19. huhtikuuta 2006: Suomen Taistelupetankkiliiton vuosittainen liittokokous järjestettiin 13.4.2006 Ravintola Kerhosessa Helsingissä. Kokouksessa otettiin rennosti ja käytiin esityslista läpi leppoisissa tunnelmissa. Liittohallituksen kokoonpanoon haettiin vähän uutta verta. Vanhasta kaartista Ville Könönen jatkaa puheenjohtajana, Jaakko Seppälä tiedottajan roolissa ja näyttävillä graafeilla kokouksessa häikäissyt Teppo Jalava hoitaa edelleen raha-asioita. Uusina miehinä mukaan astuu Jukkis Pitkänen RautaQLa:sta ja Hannu Vessari Tampereelle perustettavasta seurasta Suomen Kuulageishoista.

Kokouksen tärkeintä antia oli tulevan kauden kisakalenterin sopiminen. Kun viime kaudella pelaajistossa valiteltiin kisojen vähyyttä, vastaa Liitto huutoon oikein kunnolla. Kun periaatteena on ollut että jokainen seura järjestää vähintään yhdet kisat ja kun seurojen määrä on kasvanut, kisojen määrä käytännössä tuplaantuu edelliskaudesta. Normaaleja yhden päivän kisoja järjestetään yhteensä 11 kpl ja lyhyempiä iltakisojakin on jokaisena kesäkuukautena yksi. Parikisoja on kaksi kaudella 2006 ja ensi talveksikin buukattiin jo kahdet kisat. Katso tp-kalenteri, merkkaa kisat almanakkaan ja muista tulla mestoille. Pari pelipaikkaa on vielä auki, pyrimme täydentämään listan mahdollisimman pian.

Uutena kaudelle 2006 tulee myös avoimet harjoitukset, joiden kautta pyritään saamaan uusia kasvoja lajin pariin. Jokainen seura järjestää ainakin kerran kesässä avoimet harjoitukset, joista informoidaan näillä sivuilla ja johon voi tulla helposti tutustumaan lajiin ilman kisojen tuomaa painetta.

Pelisääntöihin tuli pieniä tarkennuksia ja hallitus hyväksyi pelisääntöversion v1.12. Kentän mielipide kauden 2005 mano-a-mano -kisan jälkeen oli että siitä sai ranking-pisteitä vähän turhan halvalla kun osallistujia oli kuitenkin paljon. Koska yleinen mielipide oli että iltakisojen vaativuus ei jo pelkän keston osalta ole normaalien yhden päivän kisojen veroinen, laskettiin lyhyempien iltakisojen ranking-pisteiden painotuskerroin kahdeksasta seitsemään.

Muilla rintamilla; Liitto kehitteli "off-seasonin" aikana perinteisen ranking-listan rinnalle myös toisen pelaajiston arvotustavan. TP power-ranking -luku voidaan laskea kaikille pelaajille normaalin ranking-listan pisteistä. Periaatteena power-ranking -luku kertoo kuinka lähelle maksimipistesaalista kukin pelaaja on ranking-vuoden aikana päässyt. Jos luku on 1.000, on pelaaja saanut maksimipisteet eli voittanut kaikki vuoden aikana osallistumansa kilpailut. Power-ranking -luku pyrkii tasoittamaan puntteja nimenomaan osallistumisen osalta; kun normaali rankingissa palkitaan kisohin osallistuminen selvästi, power-ranking -luvussa on vain tärkeä menestyä niissä kisoissa mihin sattuukin osallistumaan. Power-rankingin tarkoitus on tosin vaan lisätä spekulointimahdollisuuksia lajin ympärillä, normaali ranking osoittaa edelleen kaapin paikan tp-maailmassa.


20. helmikuuta 2006: Uutisia tp-rintamalta pitkästä aikaa. Tapahtumiahan on riittänyt; niitä nitoo yhteen jäsenistölle lähetetty uutislehti Taistelupetankkilainen 1/2006. Lehti lähti tänään postiin ja toivottavasti jakeluosoitteet ovat olleet kunnossa. Muuttuneita yhteystietoja voi päivitellä liiton suuntaan muuttoilmoitus-lomakkeella, niin aina valpas liittomme pysyy ajan tasalla.

Taistelupetankkikauden 2005 päättäjäiset vietettiin leppoisissa tunnelmissa Helsingin Ruskeasuolla 26.11.2005. Tilaisuudessa muisteltiin mennyttä kautta ja palkittiin kaudella ansioituneita. Seuraavat palkinnot jaettiin:

Vuoden Tulokas - Kalle Harva.
- Nisäkkäät ry palkitsi Kanadanmajavamalja-kiertopalkinnolla kaudella 2005 vakuuttaneen Kallen.

Vuoden Ranking-ykkönen - Jaakko Seppälä
- The Boss -muki jaettiin toisena vuotena peräkkäin Hra Seppälälle, joka piti tiukentuneesta vastuksesta rankingin ykkössijan koko kauden ajan.

Ville J. Könönen -muistopalkinto - Jaakko Seppälä
- Jaakko Seppälä sai palkinnon lajin eteen vuodatetuista hikikarpaloista

Cameron Diaz -kiertopalkinto - Sami Veikkolainen
- RautaQla palkitsi Suomen mestarin Sami Veikkolaisen aggressiivisesta pelistä ja esimerkillisestä toiminnasta.

Kilpailukausi 2006 alkaa jo parin viikon päästä, kun taistelupetankissa kilpaillaan ensi kertaa talvisissa olosuhteissa Laajalahden jäällä Helsingissä. Toivottavasti jäätilanne sallii pelit, kun jaossa ovat kauden ensimmäiset ranking-pisteet. Tsekkaa kilpailukutsu ja tule messiin. Saat hyvällä tuurilla rusketuksen!


15. elokuuta 2005: Vantaan Sanomat teki pienen jutun taistelupetankista ja uudesta seurasta, Martinlaakson Torpedosta. Jutun voi lukea tämän linkin kautta ainakin vielä.


1. elokuuta 2005: Viime viikon keskiviikon "mano-a-mano" -cup-kisa houkutteli mukaan paljon uusia ja hyviä taistelupetankkilaisia kilpailutoimintaan. Samalla saimme kaksi uutta hienoa seuraa mukaan toimintaan!

Downtown 65 eli DT-65 on Länsi-Vantaalta Rajatorpan lähiöstä ponnistava monilahjakas seura, joka otti lajivalikoimaansa jalkapallon ja koripallon lisäksi nyt myös taistelupetankin. Ensimmäisissä kisoissaan DT-65 sai heti kaksi miestä neljän parhaan joukkoon, joten muista lajeista ammennettu herkkyys tuo tulosta myös taistelupetankkikentällä.

Toinen uusi tulokas on RautaQLa, joka yhdeksällä kilpailijallaan otti heti seurakisan voiton ensimmäisissä kisoissaan. RautaQLa:n aktiivista porukkaa koordinoi Jukka-Pekka Pitkänen. Tervetuloa messiin!

Itse kisat sujuivat hienosti. Sää suosi ennätyssuurta osanottajamäärää ja kisat saatiin vietyä läpi aikataulun puitteissa. Mano-a-mano -cup-formaattia tullaan varmasti näkemään enemmän viimeistään ensi kaudella.


4. heinäkuuta 2005: Taistelupetankkiliitto toivottaa uuden seuran tervetulleeksi perheeseen!

Martinlaakson Torpedo eli MaTo on uusi tulokas, joka vaikuttaa nimensä mukaisesti Länsi-Vantaan alueella. Seura järjestää treenejä alueella ja hakee lisää jäseniä mukaan toimintaan; ota yhteys Tero Liljaan (yhteystiedot Seurat-sivulla) niin saat lisätietoja.


5. kesäkuuta 2005: Media on edelleen kiinnostunut tuoreesta lajistamme; viimeksi Turun Sanomat ihmetteli taistelupetankin lumoa tänpäiväsen numeronsa Ajassa-osuudessa. Lue koko juttu täältä. Järjestelyt pelasivat Turussa muutenkin ja YLE:n paikallisosasto tuli myös tekemään nopean haastattelupalan. Hienoa!

Seuraavassa vihdoin tiivistelmä taannoisen Liittokokouksen linjanvedoista. Kisakalenterihan on jo julkaistu, mutta myös muita päätöksiä tehtiin:


10. toukokuuta 2005: Almanakat esiin. Taistelupetankkikauden 2005 kisakalenteri on vahvistettu ja lisätty nettitarjontaan. Itse kisat pyörivät pääosin viime kauden hyväksi todetuilla konsepteilla; uutena pelimuotona kokeillaan heinäkuun lopulla cup-muotoista mies miestä vastaan iltaturnausta. Tästä Markuksen hahmottelemasta pelikonseptista, kuten myös muusta liittokokouksen annista, myöhemmin lisää.

Kaikista kisoista tulee tarkempi kilpailukutsu tarjolle noin pari viikkoa ennen kisoja, mutta kannattaa pistää päivämäärät ylös ja myös piinata kavereita tulemaan messiin kisoihin. Muistakaa Tuovisen Esan esimerkki viime kaudelta; aiempaa pelikokemusta ei tosiaankaan kisoissa vaadita! :)


15. huhtikuuta 2005: Liiton tiedotuslehti Taistelupetankkilainen lähti viime viikolla lisenssin haltijoiden postilaatikkoihin, toivottavasti osoitteet olivat kohdallaan ja lukupaketti miellytti.

Ulkojäsenille lehti löytyy nyt myös PDF-muodossa nettitarjonnasta Liitto-sivuilta tai suoraan tämän linkin takaa.

Taistelupetankki t-paitoja voi ja pitää ostaa myös netin kautta käyttäen uutta paitamyynti-sivua! Kesä on tulossa ja on tärkeää näyttää hyvältä kaiken aikaa, joten tue liiton taloutta ja osta itsellesi tai läheisillesi hieno paita. Se kannattaa!


3. joulukuuta 2004: Hyvä me! Taistelupetankki-gaalailta sujui hyvin. Jaakko Seppälä sai Vuoden Ranking-ykköselle jaetun kiertopalkinnon, joka on hieno kahvimuki jonka kyljessä lukee "The Boss". Klamila-veteraanit muistavat varmaan voittajalle jaetun Pomo-lippiksen jonka salonkikelpoinen versio tämä on.

Teppo Jalava sai Ville J. Könönen -muistopalkinnon tp-tietokantojen eteen tehdystä pioneerityöstä ja Nisäkkäät ry palkitsi Esan näyttävällä Vuoden Tulokas -palkinnolla.

Jonkinsortin tiivistelmä gaalaillasta varmaankin laaditaan tänvuotiseen Taistelupetankkilainen -lehteen, joka toivottavasti saadaan vielä tämän vuoden puolella valmiiksi.


4. marraskuuta 2004: Taistelupetankkikauden 2004 viralliset päättäjäiset pidetään Saunabarissa Eerikinkatu 27:ssä 27.11.04 klo 19.30 alkaen. Tarkoitus on spekuloida mennyttä kautta, hahmotella tulevaa ja palkita kulunella kaudella ansioituneita. Kaikki joukolla mukaan!


13. lokakuuta 2004: Tapahtumarikas taistelupetankkikausi 2004 on jo tukevasti pulkassa ja kuulat lienevät jo vaseliinissa ensi kautta varten. Kesä 2004 oli kaikin puolin menestys; kisoja oli paljon ja ne olivat korkeatasoisia, uusia harrastajia saatiin lajin pariin ja näkyvyyttä medioissakin saatiin taas kiitettävästi. Myös kaksi uutta seuraa liittyi TP-perheeseen; Ogelin Heitto eli OHo ja Länsi-Suomen Kilkkaus eli LäSKi toivat kaivattua kasvua lajin pariin.

Uusia tuulia on myös täällä virtuaalimaailmassa; keskustelupalsta elää ja voi hyvin ja kiitos Ari Talaksen tekemän avokätisen lahjoituksen, Suomen Taistelupetankkiliitto rekisteröi oman web-domainin www.taistelupetankki.fi, jonka kautta pääsee siis helpoiten näille sivuille. Liitto kiittää hyväntekijää!

Taistelupetankin Talvigaala 2004 on suunnitteilla, paikka ja ajankohta ovat vielä auki, mutta ne selvinnevät lähipäivien aikana. Tarkoitus olisi kokoontua joskus marraskuussa yhteen saunomaan ja spekuloimaan menneitä ja tulevia pikkujoulumaisissa tunnelmissa. Tilaisuudesta tiedotetaan tp-läisille, kunhan yksityiskohdat ovat selvillä.

Tulevat kuukaudet tuovat luonnollisesti kaikki lisenssin omaaville Taistelupetankkilainen-lehden kotipostiin ja erinäisiä hankkeita (mm. sääntöjen kääntäminen eri kielille) ollaan laittamassa vireille hiljaisemmille talvikuukausille. Lisää niistäkin viimeistään jäsenlehdessä. Liitto kiittää kaikkia osallistuneita kaudesta 2004 ja toivoo näkevänsä lajin jatkavan yhtä vahvassa nosteessa myös vuonna 2005!


23. toukokuuta 2004: Kauden ensimmäiset kisat käytiin läpi onnistuneesti; tulokset ja uusittu ranking lisättiin nettitarjontaan. Kiitokset Kosmos r.y.:lle onnistuneista järjestelyistä, Tampereella kisataan kahden viikon kuluttua, kisojen ilmoittautuminen ja aikataulu julkaistaan lähipäivinä.

Taistelupetankkiperhe laajeni myös uudella seuralla kun Ogelin Heitto eli OHo perustetiin Sami Veikkolaisen ja Janne Luhtasaaren toimesta. OHo:n vastuulla ovat tulevat Taivaskallion kisat; tervetuloa mukaan!


19. huhtikuuta 2004: Suomen Taistelupetankkiliitto kokoontui hyvässä hengessä viime perjantaina Ravintola Kerhosessa. Kokouksessa lyötiin lukkoon mm. seuraavat asiat:

  1. Kauden 2003-2004 kilpailukalenteri. Kaikkia pelipaikkoja ei vielä vahvistettu, mutta päivät ovat jo ylhäällä TP-kalenterissa.
  2. SM-kisoissa hyvin palvelleet taistelupetankin pelisäännöt v1.00 vahvistettiin virallisesti lajin säännöiksi.
  3. Liiton talouden elvyttämiseksi lisenssimaksu nousee 1.5.2004 alkaen 5 euroon. Lisenssi on voimassa vuoden ostopäivästä ja sillä pääsee kisoihin ja saa Taistelupetankkilainen-lehden kotiinsa ainakin kerran vuodessa.
    Eli lisenssin saa vielä vappuun asti vanhalla 2 euron hinnalla, nyt kipin kapin lisenssiä ostamaan, jos sellaista ei vielä ole!
  4. Yksittäisiin kilpailuihin voi osallistua ostamalla ns. kilpailuluvan, jonka hinta on 2 euroa. Kilpailulupa on voimassa vuorokauden kerrallaan, mutta kilpailuluvan omaava henkilö ei kerää virallisia ranking-pisteitä eikä saa liiton lehteä kotiinsa.
  5. Liittohallituksen kokoonpano säilyi lähes ennallaan; Markus Miettinen jätti tiedottajan pestin ja Jaakko Seppälä astui Markuksen jättämiin suuriin saappaisiin. Uutena jäsenenä hallitukseen asteli Sami Veikkolainen. Hallituksen kokoonpano löytyy Liitto-sivulta.

26. maaliskuuta 2004: Stop press. Huomiseksi kaavailtu taistelupetankkitapahtuma on jouduttu perumaan. Jää Laajalahdella on ohentunut jo siinä määrin, ettei Merentutkimuslaitoksen tutkijan mukaan sinne ole meneminen. Ensi vuonna uusi yritys.


22. maaliskuuta 2004: Kosmos r.y. järjestää tulevana lauantaina 27.3.2004 klo 13:00 taistelupetankkitapahtuman Laajalahden jäällä Laajalahdenvalkaman lähistöllä (kts. kartta). Tapahtuman tarkoituksena on ottaa varaslähtö tulevaan taistelupetankkikauteen rennon pelailun merkeissä. Samalla kartoitamme arktisten olosuhteiden soveltuvuutta totiselle taistelupetankin harrastamiselle. Tapahtumalla on säävaraus ja viimeiset tiedot kannattaa tarkastaa näiltä sivuilta vielä perjantaina. Kaikki kiinnostuneet paikalle kokeilemaan lajia rukkaset kädessä; rauta on kylmää Suomen keväässä.


12. helmikuuta 2004: Liiton tiedotuslehden "Taistelupetankkilainen" tuorein numero on nyt myös luettavissa PDF-muodossa tätä linkkiä seuraten..


9. helmikuuta 2004: Suomen Taistelupetankkiliiton vuosittaisen tiedotuslehden "Taistelupetankkilainen" pitäisi olla jo kaikkien lisenssin omaavien postilaatikoissa. Uudistetut sponsorinpiinausmateriaalit löytyvät kansiosta www.taistelupetankki.fi/tp/media/ nimellä sponsoriesite2004.pdf. Tulosta esite ja kiikuta se työnantajasi kouraan koiranpentuilme kasvoilla, kaikki tuki tekisi hyvää.

Myös Taistelupetankkilaisen liitteenä ollut hieno "Nyt pelataan taistelupetankkia!"-esite löytyy Media-kansiostamme nimellä peliesite2004.pdf. Näitä kannattaa tulostaa muutama kappale vaikka firman taukotiloihin. Väritetty versio on työn alla ja suurempia määriä esitettä saa tilattua huokeasti lähettämällä sähköpostia meille osoitteeseen: tp@nomasi.com.


16. tammikuuta 2004: Patentti- ja rekisterihallitus on hyväksynyt on 07.01.2004 päivätyllä päätöksellään Suomen Taistelupetankkiliiton merkittäväksi yhdistysrekisteriin. Liiton muodostavat Taistelupetankki r.y., Nisäkkäät r.y. ja Kosmos r.y. Liiton jäsenyyttä voi anoa mikä tahansa yhdistys, jolla on lajivalikoimassaan taistelupetankki. Lisää tietoa tuoreesta liitosta on luettavissa täältä.


12. syyskuuta 2003: Ensimmäiset taistelupetankin SM-kilpailut pidettiin 6.9.2003 Helsingin Taivallahdessa ja kilpailujen tulokset ovat vihdoin nähtävissä. Samalla avattiin virallinen TP-ranking. Janne Luhtasaaren ottamat kuvat pelin tiimellyksestä lisättiin myös www-tarjontaan.

Nuori lajimme sai ennen SM-kilpailuja kiitettävästi huomiota eri tiedotusvälineissä STT:n otettua tiedon kisoista ja uuden lajin synnystä uutisvirtaansa. Mm. Metro-lehti, Demari, Kaleva ja radioista Sport FM ja Kiss FM noteerasivat lajia jollain tavalla. Myös "oikean" petankin puolella oli pieni lajimme huomattu ja vastaanotto vaihteli avoimen rohkaisevasta tyrmäävään. Toiminta on käynnistymässä onnistuneesti ja viimeistään keväällä on tiedossa uusia kisoja uusissa maastoissa. Tulkaa mukaan.


19. elokuuta 2003: SM-kilpailujen ilmoittautumisen helpottamiseksi avasimme kätevän ilmoittautumislomakkeen, jonka avulla voit etukäteen luovuttaa tietojasi Suomen Taistelupetankkiliitolle. Tämä nopeuttaa ilmoittautumisprosessia 6.9.2003 ja katuosoitteen täyttäminen tuo myös "Taistelupetankkilainen" -lehden talvella kotiisi. Sana kiertämään, kaikki mukaan SM-kisoihin!


18. elokuuta 2003: Espoolainen paikallislehti Länsiväylä teki jutun taistelupetankista ja sen synnyttäjistä; juttu on luettavissa sähköisessä muodossa täältä.


10. elokuuta 2003: Suomen Taistelupetankkiliiton www-sivut avattiin virallisesti ja juhlallisesti. Sivuston tarjonta tullee laajenemaan lähitulevaisuudessa. SM-kilpailuiden kilpailukutsu julkistettiin ja ennakkoilmoittautuminen alkoi. Samalla sovittiin että Suomen Taistelupetankkiliiton liittokokous järjestetään 5.9.2003 klo 19 Ravintola Kerhosessa Helsingin Töölössä.